Forside

Velkommen til Randers Fjord Feriecenter

Randers Fjord Feriecenter ligger 1 km. fra Uggelhuse – 11 km. fra Randers, lige op til de smukke strandenge ned mod Randers fjord.
Her er et rigt fugle- og dyreliv og der er gode muligheder for gåture på digerne langs fjorden, til Marinaen i Uggelhuse eller i skovene. For lystfiskere er der godt fiskevand i Uggelhuse.IMG_8921

Tag et kig på vores nye video af den enestående yurt!

Klik her for at se TV2 Østjyllands seneste indslag fra Randers Fjord Feriecenter (April 2016) vedr. bevaring af vores smukke jernbanestrækning langs Randers Fjord. Der har været debat om, hvorvidt den gamle jernbane skulle bevares, eller der skulle etableres cykelsti i stedet. Men vi beholder jernbanen og den udvides således, at der med tiden vil blive udlejet skinnecykler fra Randers (Strømmen st. i Kristrup). Der vil denne sommer også kunne lejes skinnecykler fra Randers Fjord Feriecenter.

Som led i udvidelsen arbejdes der på at anskaffe nye skinnecykler med bl.a. plads til kørestol, egen cykel eller havkajak, som kan indgå i et pakketilbud med mad, overnatning eller andre aktiviteter.

Tag også et kig på TV2 Østjyllands første indslag om Randers Fjord Feriecenter fra 2011. Det var opstarten på alt det, vi har nu, og den udsendelse som inspirerede journalisten fra Kulturkampen TV2 Østjylland, til at lave ovenstående debatindslag.

Jyttes tandemsspring (Maj 2013)
Jytte valgte at ankomme til sin 60 års fødselsdag fra himlen.
Dagen blev fejret i YURTEN på Randers Fjord Feriecenter.

 

Tilbud til skoler, institutioner, grupper, firmaer, familieture m.m.
SE VENLIGST UNDER ARRANGEMENTER

BED AND BREAKFAST
OVERNATNING I FERIELEJLIGHED, BÅLHYTTE, CAMPINGVOGN ELLER EGET TELT VED RANDERS – PORTEN TIL DJURSLAND

VETERANBANEN går lige forbi – skinnecykler kan gøre holdt ved cafèen.
TURE ARRANGERES. SE VENLIGST UNDER PAKKETILBUD.

FAMILIETRÆF – VENNETRÆF – BRYLLUP – FØDSELSDAGE – KURSUS – MØDER – KOLONI/LEJRSKOLE – KLASSETURE M.M.

3 FERIELEJLIGHEDER

4 CAMPINGVOGNE – til overnatning på stedet – køkken og toilet/bad tilknyttet.

YURT – Hold dine festarrangementer i vores nybyggede Yurt, med plads til 60-70 personer. Køkken m. stort gaskomfur m. elovn, køle/frys, stor gasgrill m. 6 brændere, stor paellapande (gas) til 50 pers. Service, køkkenmaskiner. Mulighed for opvarmning.

CAFÉ. Vi har helt ny bygning med prof.køkken og caféudsalg. I caféen tilbyder vi varme og kolde retter, kaffe, te og kakao og kolde drikke, samt kage, slik og is. Alt så vidt muligt økologisk.Vi modtager mange turister på banecykler i cafèen, da den gamle jernbane går lige forbi. Skinnecykler kan lejes i Allingåbro hos “For Fuld Damp.” Se billeder under Cafè og Bålplads.

IMG_9037

PAVILLION.  Sommerpavillion med plads til 60 personer. Adgang til køkken og toilet. Service til 60 personer. Terrasse med borde og stole. Adgang til stedets faciliteter. Kan lejes, se PRISER.

BÅLHYTTE – rund – med plads til ca 20 personer.  Stor bål/grill i midten – bænke hele vejen rundt, samt caféborde og stole. Træterrasse foran med stole og borde. Mulighed for at overnatte 6 personer – 3 på bænkene og 3 på gulvet. Kan lejes, se under Priser.

BÅLPLADS med til 25-30 personer (se Priser). Brænde kan købes.Se i menuen under café og bålplads.
4 KANOER – 3 3-personers og 1 4-personers med redningsveste og pagajer (se Priser)
SMÅ BÅLPLADSER – Her kan man tilberede sin medbragte mad over bål (riste haves) – brænde kan købes.

Håndværkertilbud gives.

Vi modtager også gerne cykelcampister.

Internetadgang

TOILETBYGNING. Helt ny bygning med handicaptoilet/bad, samt toilet/bad med flere håndvaske og puslebord. Kan bruges som familierum eller til hytteture/lejrskoler.

IMG_8980

Toiletbygning

Vi glæder os til at dele vores dejlige sted og den smukke natur med jer. Vi kan også fortælle jer om området, både det historiske og det nutidige, og hvilke muligheder der er for oplevelser her omkring.

På gensyn!
Kaj Sunesen